Langs Mariager Fjord


Nu har Senior Tours været en tur i Mariager og som lovet var det en rigtig nydelsestur !

Vi blev afhentet af Alsbussen kl. 9 i Tilst og som noget helt nyt for os skinnede solen og det var dejlig varmt. Morgenkaffe og rundstykker fik vi på bussen og turen gik direkte Til Mariager Saltcenter. Her blev vi delt op i to hold og mens det ene fik en interessant rundvisning af sydemesteren kunne det andet hold nyde welnessafdelingen med et dejligt saltbad som jo siges at være rigtig sund for både sjæl og legeme.

Bagefter kørte vi ad den smukke smukke rute langs Mariager Fjord, som Søren Højager havde rådet os til at opleve, op til Restaurant Bramslev Bakker hvor vi spise dejlig frokost med efterfølgende kaffe og kage og også her foregik det i utrolig smukke omgivelser.

Så gik vi en kort tur ned til Fjorden hvor "Svanen" skulle afhente os og sejle os tilbage til Mariager. Den kom bare ikke……… men efter megen ringen rundt blev vi afhentet. Det var lidt ærgerligt, men som sagt var vejret dejligt, vi havde lige fået noget godt at spise og vi var jo i godt selskab! Og så var vi jo heldige at Jørn (vores buschauffør) ventede på os og kørte os hjem .

Tak for en god tur venner! I er altid en fornøjelse at være sammen med.

Kærlig hilsen

Bestyrelsen