En-dags
tur til Glücksburg/Flensburg den 7. oktober 2014

 
Nu har vi været på en hyggelig èndags-tur til Glücksburg/Flensburg. Og det blev en rigtig dejlig dag, selvom det hele startede lidt kaotisk med at kaffemaskinen i bussen ikke virkede og ubehagelige vejrprognoser om både regn og voldsom blæst. Kaffen købte vi blot i Skærup og det regnede kun lidt lige dér, hvor vi befandt os.  Det nye var at et af vores medlemmer, nemlig Jürgen Hoppe, havde arrangeret turen og endvidere selv havde lejet bussen og tilbudt sig som chauffør. – det skal du have mange tak for Jürgen. Vi ved det var et stort arbejde du, sammen med din veninde Bente, udførte der!

Vi besøgte Glücksburg Slot – og blev her, via en dansk-talende guide, informeret om hele slottets historie samt dets tilknytning til det danske monarki i gamle dage. Efterfølgende spiste vi naturligvis schnitzel med gemyse – rigtig tysk og veltillavet mad! Så blev der mulighed for en skøn sejltur på Flensburg Fjord omkring Okseøerne og Glücksburg Slot. Og der blev naturligvis også mulighed for lidt grænsehandel !

Vi spillede vores eget hjemmelavede lotto-spil på vejen hjem i bussen med mange gode gevinster og snakken gik hele vejen - også det er et rigtig godt tegn på at vi nyder hinandens selskab!

TAK FOR EN RIGTIG GOD TUR !

 

 

 
 
    Se programmet til turen...