Referat og billeder fra rejsen til Skagen den 13. og 14. maj
 

 

Sikke en tur! – Vi er vist alle enige om at den var vellykket hele vejen igennem.

Allerede på vej op i bussen med 46 glade pensionister begyndte solen at skinne, det hjalp også at vi fik vores morgenkaffe og rundstykker serveret i en meget behagelig bus med en yderst rutineret og hyggelig chauffør.

Vi startede på Skagen Odde Natur Center med en interessant film om tilblivelsen af Odden. Derefter tog vi på By og Egnsmuseet hvor vi først fik frokost og senere blev vist rundt og fik fortalt om det hårde liv fiskerne havde i gamle dage. Den samme guide kørte også med på en byrundtur og fortalte om alt fra de kendte hoteller, shopping muligheder på gågaden til Den tilsandede Kirke og det hvide og grå fyr. Endelig indlogeredes vi på hotellet, som var rigtig godt og der fik en dejlig fisk – som man jo skal have i en fiskerby.

Næste morgen startede vi med en tur i Sandormen og et par stykker dyppede tæerne i både Kattegat og Skagerrak. Derefter en rundvisning på Skagens Museum hvor vi så meget smukke malerier af Tuxen og naturligvis også Anna og Michael Ancher. Så spiste vi et dejligt stjerneskud på Skagen Bryghus og tog videre til Drachmanns Hus hvor vi naturligvis også fik en rundvisning.

Mæt af alle de flotte indtryk startede vi hjemturen – men gjorde dog holdt ved Råbjerg Mile hvor vi drak champagne og spise Johnnys hjemmebagte kransekager.

Dejligt vejr, dejlig mad, masser af dejlige oplevelser og sidst men ikke mindst en masse deltagere der hver gjorde sit til at alle skulle nyde turen.

Tak for det !!

Birgitte Christiansen

Senior Tours

 

 

 

   
 

Klik og se rejseprogrammet