Flodkrydstogt på Mosel og Rhinen 18.07. - 25.07. 2015

Vi har været på en fantastisk dejlig og smuk tur på Mosel og Rhinen.
Der var mange udfordringer i planlægningen af denne tur og ikke alt fik vi på tryk, men med så
positive rejsefæller blev alt modtaget med et stort smil - det skal i virkelig have tak for! Og som et ekstra plus må vi sige at rejsen udviklede sig til også at blive krydret med en masse hygge på dækket og et godt socialt samvær.

Men hvor var det dog en smuk tur! Naturen og omgivelserne var som taget ud af et maleri med de grønne vinmarker, idylliske små landsbyer og middelalderborge. Det var virkelig en fornøjelse at se på.

Meget foregik om bord på vores skib Arlene. Der var kun 6 foruden os og de faldt hurtig ind i samværet. Det var et hyggeligt skib med et sødt og venligt personale - og så var maden rigtig god, mon ikke vi alle har taget et par kilo på (Lars klarede 4 kilo). Vi fik sunget, danset og havde en sjov konkurrence om genkendelse af diverse sange. Og vi lå på dækket i over 30 graders varme og nød solen og en lille en :-) og den fantastiske fornemmelse at skulle igennem mange sluser - der var ikke meget plads men kaptajnen havde prøvet det før.

Vi havde vores søde chauffør par Jørn og Hanne fra Alsbussen til at køre os rundt og guiden Sten til at fortælle om alt vi så. Billederne fra turen viser alt det spændende vi så, så det vil jeg ikke komme yderligere ind på.

Tak for jeres gode selskab.

Med venlig hilsen bestyrelsen

Senior Tours