Juletur 2022

 

Juletur 2022 med Senior Tours til Arnakke Kilde og Silkeborg Bad
med julefrokost på Svostrup Kro

Intet år (efter Corona) uden juletur med Senior Tours, og det bliver i år torsdag den 1. december!

 

Kunstcenter Silkeborg Bad

Vi starter som vi plejer fra
P-pladsen på Langkærvej 2, kl. 9.00
 

Vi kører mod Silkeborg, og der er kaffe og rundstykker et sted undervejs. Vel  fremme i byen er der først et lille besøg ved Arnakke Kilde, der altid har leveret det friske vand til Silkeborg Bad. Og siden er der rundvisning på en af de spændende kunstudstillinger, der fylder de forskellige bygninger. Der er også tid til at gå på egen hånd andre steder på området, for Silkeborg Bad har en meget spændende historie.

Og når vi har set os trætte, så er der selvfølgelig en herlig julefrokost klar til os. Endnu en gang på en kongelig privilegeret kro, Svostrup Kro, der ligger tæt på Gudenåen, sommetider endda meget tæt! Men frokost skal vi have! Drikkevarer er for egen regning.

Traditionen tro skal vi selvfølgelig også på hjemvejen nyde et glas bobler og ønske hinanden en rigtig dejlig jul, inden vi er tilbage i Tilst ca. kl. 17.

Lyder det ikke godt? – prisen bliver 425 kr. pr. person (med tilskud fra Sognestøtten, tak for det!)

Du/I skal tilmelde jer på vores mail senest den 1. november: seniortourstilst@gmail.com eller telefonisk til Torben Nielsen på tlf. 30 69 69 18.

Når du får bekræftelse på din tilmelding, indbetaler du 425 kr. pr. person på vores konto i Sparekassen Danmark: Reg. nr. 9070, konto nr. 2075378281 (oplys fornavn og efternavn i tekstfeltet) Vi glæder os til at være sammen med jer!

Kærlig hilsen fra Bestyrelsen