11. september – Tur til Vadehavscentret, frokost på Vester Vedsted Vingård, kaffe/kage på Café Tankefryd i Brande og efterfølgende street-art.

 

Som altid når vi er på tur med Senior Tours spiller vejret en stor rolle. Heldigvis startede det godt, vi mødtes kl. 7.30 – og bussen var fyldt med glade og forventningsfulde medlemmer!

Jørn og Hanne fra Alsbussen havde sørget for kaffe og te, dertil havde vi købt rundstykker som vi nød på turen mod Vadehavscentret.

Det var en god oplevelse! – især fordi Søren Højager netop har fortalt os om, hvad vi kunne forvente. Og som han foreslog startede mange med at se en video omkring emnet, så vi senere kunne udvælge hvad vi ville studere nærmere. Vadehavet er jo en del af UNESCOS verdensarv og et område der er uhyre interessant.

Jørn kørte os også en tur rundt i området så vi kunne opleve det hele i virkeligheden bl.a. til Låningsvejen og se de udfordringer tidevandet giver – Kammerslusen var også utrolig spændende at se!Og så til frokosten på Vester Vedsted Vingård! Det var en utrolig engageret og veltalende ejer der fortalte os om stedets ambitioner mht. til at være selvforsynende og spise økologisk, og tilmed producere dansk vin. Vi fik en frokosttallerken bestående af masser af grønt, kød, ost og tærte samt et glas hjemmelavet vin, øl eller saft.

Det var en oplevelse!!!

Derefter kørte vi mod Brande hvor vi skulle drikke eftermiddagskaffe og spise et stykke kage på Café Tankefryd og gå rundt i byen og opleve den flotte gade- og gavlkunst bagefter.

Desværre regnede det rigtig meget så ikke mange af os havde lyst til at bevæge os udenfor – vi endte med at bede Jørn køre lidt rundt i byen så vi kunne se noget af det fra bussen…… dog blev vi enige om, at det på et andet tidspunkt skulle opleves i virkeligheden.

Så gik turen hjemad.

Det var som sædvanlig en rigtig hyggelig dag sammen med gode venner.