En rigtig god juletur i selskab med dejlige venner !

 

Nu har vi været på vores årlige juletur og det var en rigtig god oplevelse. Blæsten var med os til at vise vejen :)

Vi mødtes som vi plejer på Langkærvej, og da vi var 75 tilmeldte måtte vi booke en dobbeltdækker hos vores gode venner fra Hobro, nemlig Jørn og Hanne. Naturligvis startede vi med kaffe og rundstykker og så gik turen mod Den Genfundne Bro –Det var en god oplevelse og den har jo en meget speciel historie bag sig. Heldigvis havde vi brochurer med historien omkring den, så vi kunne sidde i bussen og forberede os.

Som sagt var der god vind og lave temperaturer, så da Lars og Kristian serverede en lille en lidt senere varmede det godt.

Nu gik turen til Horsens Statsfængsel. Vi fik en samlet introduktion af en dygtig guide og bagefter kunne vi gå rundt på egen hånd – det var en stor oplevelse og vi fik indblik i mange tragiske skæbner.

Og så til højdepunktet, nemlig julefrokosten!

Den indtog vi på restaurant Dollys nede ved havnen i Horsens. Maden var god og veltillavet, serveringen lidt træg… men vi nød hinandens selskab og det er det vigtigste!

På vejen hjem stoppede vi et rigtigt smukt sted, nemlig Ejer Bavnehøj og her fik vi alle et dejlig glas champagne og ønskede hinanden en glædelig jul og et godt nytår.

Vi blev hurtigt enige om, at vi havde haft mange gode oplevelser sammen – og vi ser frem til endnu flere i 2019.

Glædelig jul og rigtig godt nytår til jer alle!

Kærlig hilsen Bestyrelsen