Cirkusrevyen og Danmarks Radio
 

Senior Tours og Sørens Rejser havde den 29 og 30 maj arrangeret en tur til Cirkusrevyen og DR. byen.

  54 glade og forventningsfulde Senior Tours medlemmer drog kl.0830 afsted til første stop på Fyn hvor vi fik kaffe og rundstykker, en lille en blev der også tid til. Næste stop var Karlslunde rasteplads, hvor mange benyttede lejligheden til at få lidt frokost.
Vi kørte så til vores hotel Copenhagen Strand, hvor vi blev indkvateret. Vi havde derefter tid at gå lidt på opdagelse i området. Vi var jo tæt på Nyhavn og Amaliehaven. Hotellet lå på Havnegade og der var kun 15-20 m til kajkanten. Derefter gjaldt det Dyrehavsbakken, der var utrolig meget trafik ud af byen, og turen tog et godt stykke tid. Vel ankommet på Bakken var der lidt tid inden vi skulle spise på Bakkens Perle, hvor vi fik en overdådig buffet. Godt mætte gik vi så til revyteltet. Jeg tror alle var meget tilfredse med årets Cirkusrevy. Hjemturen til hotellet gik væsentlig hurtigere end ud, nu var der næsten ingen trafik.

Tirsdagens program var først en havnerundfart i en åben båd, men da det begyndte at regne kraftigt blev vi tilbudt at vente lidt og der ville så komme en lukket båd, dette tilbud tog de fleste imod. Efter en spændende sejltur var der tid til lidt frokost, inden vi skulle til DR. byen. Der ventede os en spændende omvisning hvor vi så mange af deres studier, og fik en god forklaring på det store medievirksomheds arbejde.
Godt mættede af mange gode oplevelser og indtryk, gik turen så mod Jylland, med et stop på Kildebjerg rast ved Odense. Vi var i Tilst kl. ca.21.

Bestyrelsen vil gerne takke jer alle for et par gode dage. Vi kan jo lave turen og sætte rammerne op for hvad der skal ske, men det er jo jer der fylder rammerne ud, og gør turen til den uforglemmelige oplevelse det var.

 

Hotel